Nieuwe Super Mario film en LEGO Mario Kart set aangekondigd

Nintendo heeft ter ere van Mario Day (10 maart) enkele Mario-gerelateerde projecten aangekondigd. Een van deze projecten is het vervolg op de bijzonder succesvolle The Super Mario Bros. Movie.

Dat nieuws werd via Twitter bekend gemaakt. De tweede Mario animatiefilm wordt, net als de eerste film, door Illumination gemaakt. We zullen wel nog eventjes moeten wachten op de sequel want die zou op 3 april 2026 in de bioscoop verschijnen.

Tijdens dezelfde aankondiging werd er ook bekend gemaakt dat Luigi’s Mansion 2 HD op 27 juni 2024 naar Nintendo Switch zal komen. Op 23 mei 2024 worden we getrakteerd op Paper Mario: The Thousand-Year Door.

Daarnaast is er ook aangekondigd dat de LEGO Super Mario-lijn uitgebreid zal worden met een Mario Kart set. Wat de set juist zal inhouden en hoeveel die zal kosten is nog niet bekend. Wat wel al bekend is, is dat de set ergens in 2025 zal verschijnen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven