Nieuwe Test Drive Unlimited: Solar Crown trailer focust op customisation en rivaliteit

Nacon en KT-Racing hebben een in een nieuwe trailer voor Test Drive Unlimited: Solar Crown de competitieve aspecten van de race game voorgesteld.

Racen tegen andere spelers is een van de vele activiteiten dat de game zal bieden. Het racen zal ook in verschillende vormen gebeuren, zo kan je deelnemen aan Circuit, Domination, Sprint, Time Trials, en andere online-competities. Ook zal je ‘Instant Challenges’ kunnen uitgeven. Daarin wordt je rechtstreeks tegenover jouw in-game rivaal geplaatst. Als die rivaal jouw uitdaging accepteert, zal de finishlijn op een willekeurige plaats op de map geplaatst worden. Om alles nog net dat beetje interessanter te maken, zullen beide spelers een aantal van hun kostbare Solar Coins moeten inzetten.

Races zal je echter moeilijk kunnen winnen met een standaard auto. Om, vooral tegen andere spelers, echt kans te maken om te winnen zal je jouw auto’s dus moeten aanpassen. Dit kan je gelukkig eenvoudig doen in de werkplaatsen dat je in elk district van Hong Kong kan vinden. Je zal er niet alleen de prestaties van jouw bolides kunnen aanpassen, ook hun uiterlijk zal je naar believen kunnen aanpassen. Gaande van stickers tot custom paint jobs.

Test Drive Unlimited: Solar Crown verschijnt in 2024 op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven