PC-versie Horizon Forbidden West heeft releasedatum te pakken

PlayStation en Nixxes Software hebben de releasedatum voor de PC-versie van Horizon Forbidden West bekend gemaakt.

De port zal op 21 maart via Steam en de Epic Games Store op PC verschijnen. Daarnaast zijn er ook verschillende PC-exclusive features voorgesteld.

Zo zal Horizon 2 unlocked framerate ondersteuning krijgen, verder geholpen met Nvidia DLSS 3 en Frame Generation. Ook AMD FSR en Intel XeSS zullen ondersteund worden. Moest je een echt krachtige grafische kaart zoals een Nvidia RTX 4090 hebben, kan je ook gebruik maken van Nvidia DLAA. Al waarschuwt PlayStation zelf dat dit heel zwaar is voor zelfs de krachtigste grafische kaarten. Forbidden West zal ook van DirectStorage technologie gebruik maken om laadtijden zo veel mogelijk in te korten.

Diegenen dat graag op een ultra-wide monitor spelen zullen verwend worden, want de game zal niet alleen ondersteuning bieden voor 21:9 ultra-wide. Ook 32:9 super ultra-wide én zelfs 48:9 zal ondersteund worden. Die laatste beeldverhouding is er voor die mensen dat drie ultra-wide monitors in hun gaming setup hebben.

Verder zijn de standaard PC ondersteuningen zoals keyboard remapping en controller ondersteuning van de partij. Ook zullen alle DualSense features beschikbaar zijn.

Horizon Forbidden West komt meteen als een Complete Edition naar PC. Daarmee krijg je ook meteen toegang tot de Burning Shores uitbreiding. Ook deze in-game goodies zitten in de Complete Edition gebundeld:

  • Blacktide Outfit and Blacktide Bow* (available only with pre-purchase)
  • Nora Legacy Outfit and Nora Spear* (available only when linking your Steam account to PlayStation 
  • Network)
  • 2 Special Outfits (Carja Behemoth Elite and Nora Thunder Elite)
  • 2 Special Weapons (Carja Behemoth Short Bow and Nora Thunder Sling)
  • In-game Resources Pack including ammunition, potions, and travel packs
  • In-game Apex Clawstrider Machine Strike Piece
  • Exclusive Photo Mode pose and face paint

Horizon Forbidden West verschijnt 21 maart op PC via Steam en Epic Games Store. De game is nu verkrijgbaar op PlayStation 5.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven