Problemen met installatie disc-versie Marvel’s Spider-Man 2

Het lijkt erop dat er problemen zijn met de fysieke discs van Marvel’s Spider-Man 2, want enkele spelers rapporteren problemen met de installatie van de game.

Die zou namelijk vastlopen op exact 36% en niet meer verder installeren. Ook de disc opnieuw in de console voeren of de disc kuisen zou niet helpen. De PlayStation 5 herstarten en van het internet afsluiten helpt ook niet. Sterker nog: een volledig nieuwe disc halen en daarmee de installatie proberen verder te zetten doet ook helemaal niks.

Het probleem werd voor het eerst op Reddit gemeld, en heeft ondertussen 319 comments van gamers dat hetzelfde probleem hebben.

Maar het nieuws wordt erger. Want ook spelers dat er in geslaagd zijn de game met de fysieke disc te installeren klagen dat de game na de intromissie vast loopt en de hele PlayStation 5 laat crashen. Waarna de console een schijfherstel moet doen. Iedere keer opnieuw, dus een keer snel herstarten helpt niet.

Momenteel is het nog niet duidelijk of Insomniac Games of PlayStation van de problemen op de hoogte zijn. We hebben ze om commentaar gevraagd en zullen dit artikel updaten wanneer we antwoord ontvangen.
Hebben jullie problemen met de installatie van de game? Zo ja, laat het ons in de comments hieronder weten. Eens je dat gedaan hebt, neem je best ook even contact op met de support van Insomniac.

Marvel’s Spider-Man 2 is nu exclusief op PlayStation 5 verkrijgbaar.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven