[Rechtzetting fout] Cities: Skylines 2 krijgt eerste betaalde DLC en mod support

Rechtzetting fout en update: In het originele artikel had ik meegedeeld dat het Deluxe Relax Station, een nieuw radiostation voor Cities: Skylines 2 voor alle spelers beschikbaar zou zijn aan de hand van een update. Dit klopte echter niet! Het nieuwe radiostation is een apart DLC pakket voor de game en zal €4,99 kosten. Het Beach Properties Pack krijgt dan weer een prijskaartje van €9,99.

Origineel artikel:

Colossal Order heeft het eerste DLC-pack voor Cities: Skylines 2 aangekondigd: het Beach Properties Asset Pack. De uitbreiding verschijnt volgende week al, maar het prijskaartje is nog niet bekend.

Het pack zal 66 nieuwe gebouwen bevatten: 30 Amerikaanse en 30 Europese huizen dat je kan zonen. Daarnaast zullen er ook 6 unieke gebouwen in het pakket zitten. Ook heel belangrijk volgens Colossal Order zijn de vier palmbomen.

Naast het Asset pack zullen alle spelers ook toegang krijgen tot een nieuw radiostation in de game: het Deluxe Relax Station.

Om af te sluiten zal Colossal Order hun modding tools voor de game voor het grote publiek beschikbaar maken. Al is dit niet meteen het goede nieuws waar iedereen op zit te wachten want de tool blijft in bèta. Daardoor biedt het enkel ondersteuning voor de Map Editor en de Code Tools. Nieuwe eigen assets voor Cities: Skylines 2 maken zal dus nog steeds niet mogelijk zijn.

Cities: Skylines 2 Beach Properties Asset Pack is vanaf 25 maart verkrijgbaar.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven