Skull and Bones is opnieuw uitgesteld, samen met Star Wars Outlaws

Ubisoft heeft aangekondigd dat het de release van twee games uitgesteld heeft: Star Wars Outlaws en Skull and Bones. De laatste keer was al vijf keer uitgesteld.

Er lijkt geen eind in zicht voor de ontwikkeling van Ubisoft’s piratengame Skull and Bones, want de game is zopas voor de zesde keer uitgesteld. Oorspronkelijk had de game in 2018 al in de rekken moeten verschijnen. De game werd in januari ook al uitgesteld. Toen gaf Ubisoft als reden de game meer te polishen, een meer gebalanceerde ervaring te kunnen bieden en de hype wat verder te kunnen opvoeren. Waarom de game nu opnieuw is uitgesteld is niet duidelijk.

In hetzelfde inkomstenrapport waarin het uitstel van Skull & Bones aangekondigd was, werd er ook melding gemaakt van een andere “grote game” dat nu ook uitgesteld is. Ubisoft heeft ondertussen bevestigd dat die andere game Star Wars Outlaws is. Die game zou nu ergens na april 2024 verschijnen. Een reden voor het uitstel werd niet meegedeeld.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven