Skull and Bones krijgt Open Bèta, geüpdatet PC hardware vereisten én stelt post-launch content voor

Na tal van keren uitgesteld te zijn, ziet het er naar uit dat Skull and Bones volgende maand écht in de rekken zal verschijnen. Daarom heeft Ubisoft snel nog een open bèta voor de game ingepland.

Die open bèta zal van 8 tot en met 11 februari lopen en zal speelbaar zijn op alle platformen waarop de piratengame zal lanceren. PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X dus. Tijdens de bèta zal je volledige map kunnen verkennen, er zal wel een level cap aanwezig zijn. Je zal namelijk niet verder dan level 6 kunnen levelen. Het goede nieuws is dat jouw voortgang tijdens de open bèta overgedragen zal worden naar de volledige game. Ook zal je tijdens de bèta met vrienden kunnen spelen die op een ander platform als jij spelen, want cross-play zal volledig functioneel zijn.

De PC systeemvereisten zijn ook lichtjes aangepast. De nieuwe eisen kan je hieronder bekijken.

Om af te sluiten heeft Ubisoft ook de endgame content en de Year 1 roadmap bekend gemaakt. Tijdens de endgame zal je de mogelijkheid krijgen jouw eigen crimineel netwerk op poten te zetten en zal je andere spelers in PvP ‘showdowns’ kunnen uitdagen.
Year 1 zal vier seizoenen krijgen, elk gefocust op een nieuwe legendarische piratenkapitein en hun vloot. Daarnaast zullen er ieder seizoen exclusieve speciale beloningen vrij te spelen zijn. Alle info vind je in de nieuwe trailer hieronder

Skull and Bones verschijnt 16 februari op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven