SMITE 2 officieel aangekondigd, inschrijven voor Alpha kan nu

Titan Forge Games heeft dit weekend SMITE 2 officieel aangekondigd. Het gaat om een echt vervolg op de populaire MOBA dat in 2014 verscheen.

De studio gaf meteen ook aan waarom het koos om een vervolg op de game dat nog steeds duizenden spelers trekt. SMITE (1) is namelijk gebouwd met de nu verouderde Unreal Engine 3 en zag daarom ook geen mogelijkheid meer om de game echte grafische én gameplay upgrades te geven. Omdat games gemaakt in Unreal Engine 3 ook niet geüpgraded kunnen worden naar Unreal Engine 5 moest de studio dus van nul opnieuw beginnen. Een ideaal excuus dus om meteen een vervolg te maken.

Titan Forge belooft dat SMITE 2 even goed zal voelen en spelen als de eerste game, het zal ook cross-play én cross-progression ondersteunen.

Een releasedatum heeft de tweede SMITE game nog niet, maar je kan je nu wel al inschrijven om aan de Alpha deel te nemen. Dit kan hier.
De Alpha zal dit voorjaar van start gaan op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven