‘Star Wars: Knights of the Old Republic remake ontwikkeling stopgezet’

Volgens journalist Jeff Grubb, die meestal wel goede bronnen bezit, zou Star Wars: Knights of the Old Republic remake niet meer actief in ontwikkeling zijn.

De ontwikkeling van de game zou, volgens Grubb, volledig op pauze staan en er lijkt intern ook geen duidelijkheid te zijn over de toekomst van de game. Dit is, helaas, niet helemaal verwonderlijk want de CEO van Embracer Group weigerde onlangs nog een update over de game te geven. Nooit een goed teken.

De Knights of the Old Republic remake is momenteel, officieel dan toch, in ontwikkeling bij Saber Interactive. Tot in augustus 2022 was de game in ontwikkling bij Apyr, maar daar werd de game in juli 2022 uitgesteld na negatieve interne feedback om dan een maand later dus doorgegeven te worden aan Saber. Als gevolg van die negatieve feedback werden toen ook de art en design directors voor de game ontslagen bij Aspyr.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven