Steam Deck verschijnt op 25 februari

Vorig jaar maakte Valve bekend dat het een handheld gaming PC zou gaan maken, en dat die in december van 2021 zou gaan lanceren. Maar zoals we weten is de Steam Deck dan niet verschenen.

Nu heeft Valve een nieuwe releasedatum voor de handheld aangekondigd: 25 februari. Al moeten we er wel bij zeggen dat je die dag de Steam Deck niet zal kunnen unboxen, het gaat namelijk om de dag waarop diegenen dat al een pre-order geplaatst hebben hun exemplaar definitief kunnen bestellen. Als je bij de gelukkigen hoort dat de mail ontvangen, dan heb je 72 uur de tijd om jouw bestelling af te ronden. Als je daar niet in slaagt, krijgt iemand anders de kans om dat exemplaar op te eisen.

De eerste eenheden zullen effectief op 28 februari verzonden worden.

De Steam Deck is in drie varianten beschikbaar: 64GB opslag, 256GB opslag met een SSD, en 512GB met een SSD. Ze kosten respectievelijk €419, €549 en €679. Als je er nu nog snel een wil reserveren, zal je je moeten verwachten aan een levertermijn rond deze zomer.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven