Suicide Squad: Kill the Justice League stelt post-launch content voor

Rocksteady heeft in hun derde Developer Insider video de post-launch content voor Suicide Squad: Kill the Justice League voorgesteld.

Zo zal elk seizoen na de lancering van de game focussen op één DC villain vanuit het Elsewhere-universum. Tijdens dit seizoen zullen er twee episodes gedropt worden, elk zal volledig in thema zijn van de villain of the season. Moest je een bepaald seizoen missen, moet je je geen zorgen maken want de characters en levels uit alle seizoenen zullen permanent speelbaar blijven. Deze episodes zullen ook gratis zijn voor alle spelers, je hebt dus geen Season Pass nodig om er mee aan de slag te gaan.

Het eerste personage dat deze behandeling krijgt is The Joker. Hij ziet er, uiteraard, helemaal anders uit dan de Joker die we kennen uit de Arkham-reeks. In het Elsewhere-universum is hij namelijk een lid van de Suicide Squad en werkt hij ook echt graag met anderen samen. Hij is, volgens Rocksteady, nog niet helemaal zeker wie hij juist is. En dat maakt hem net gevaarlijk en onvoorspelbaar, want hij verstopt deze twijfels achter het “klassieke” Joker gedrag.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt 2 februari op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven