Suicide Squad: Kill the Justice League toont 20 minuten aan gameplay

Rocksteady Games heeft in de eerste Dev Diary Insider maar liefst 20 minuten aan gameplay van Suicide Squad: Kill the Justice League getoond.

De focus van de eerste Insider was de presentatie van het verhaal en de gameplay. Zo kregen we een herintroductie tot een Metropolis dat slachtoffer is geworden van een invasie door Brainiac. Het is aan de Suicide Squad, hier bestaande uit Harley Quinn, Deadshot, Boomerang en King Shark, om de stad te redden. Alsof dat al een onmogelijke taak lijkt, moeten ze hiervoor de Justice League uitschakelen. Die zijn namelijk door Brainiac gebrainwashed en doen nu wat hij ook maar van hen wil.

Op vlak van gameplay zien we dat er weinig is veranderd sinds de eerste gameplay onthulling van begin dit jaar. Het is nog steeds een open-wereld shooter waarin je als de vier Suicide Squad personages kan spelen. Ze hebben elk wel een eigen special ability, zo kan Deadshot snipen en zijn polsgeweren gebruiken om vijanden sneller af te knallen. Je zal de game alleen of online met drie vrienden kunnen spelen.

De Insider heeft al heel wat kritiek gekregen, voornamelijk op de vele “features” die een live-service model met zich mee krijgen, zoals de focus op character skins die vrij te spelen zijn via de battle pass. Net zoals bij andere live service games, zal ook Suicide Squad een gratis en premium pass krijgen.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt 2 februari 2024 op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven