THE FINALS krijgt open bèta op PC en console

THE FINALS, de free-to-play first-person shooter van Embark Studios, krijgt een eerste open bèta op PC en console.

Ebmark Studios is een nieuwe studio waar heel wat ex-Battlefield ontwikkelaars aan het werk zijn. Het moet je dus niks verbazen dat deze shooter een bijzonder grote focus op de vernietiging van de maps legt. In THE FINALS is het de bedoeling om met een team van drie spelers tegen drie andere teams zo veel mogelijk geld in de zamelen. Dit doe je door de verschillende cashboxen naar de cashout-punten te brengen. De twist is dat deze punten op random plaatsen verschijnen, en dat zo goed als de volledige omgeving er rond vernietigd kan worden.

Tijdens de open bèta maakt de Skyway Stadium map samen met de nieuwe “Bank-it” gamemode zijn debuut. Een mode dat Embark als “casual-friendly, combat-focussed” beschrijft. Als je liever ranked speelt, dan is de rankend Tournament Mode de place to be. Er is ook een unranked Tournament Mode, de Quick Cash mode en een practice range waar spelers al hun wapens en abilities kunnen testen.

Er is een gratis 16-tier battle pass waarin je cosmetics kan vrijspelen, er zijn momenteel 20 wapens, 26 gadgets en negen special abilities waarmee je kan experimenteren. Alle voortgang dat je tijdens de open bèta boekt, zullen overgedragen worden eens de game effectief verschijnt. De open bèta is nu aan de gang en loopt tot 5 november.

De focus tijdens deze bèta ligt voor Embark op het testen van de server stabiliteit, en het wil ook feedback verzamelen over hoe de game speelt met een controller. Ook wil men kijken of de performance op console goed is.

THE FINALS heeft nog geen releasedatum. De game zal op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X verschijnen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven