The Settlers heeft eindelijk releasedatum te pakken

Het was even wachten maar The Settlers, dat in 2018 aangekondigd werd, heeft eindelijk z’n releasedatum te pakken.

Na tien jaar afwezigheid keert de RTS-reeks terug naar PC. In The Settlers ontdekken spelers een gloednieuw land en verzamelen ze grondstoffen om hun gemeenschappen op de bouwen. Daarnaast kunnen spelers ook nieuwe inwoners, ingenieurs of militaire eenheden rekruteren om hun nederzettingen te beschermen. Of om andere aan te vallen.

The Settlers, ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf, keert terug als een reboot gebaseerd op de meest populaire Settlers-games, namelijk 3 en 4. De nieuwe game is echter geen remake maar is van de grond opgebouwd met Ubisoft’s Snowdrop Engine. De game zal drie gamemodi bevatten: de single-player campagne, Onslaught en Skirmish (Solo vs. AI, coöp vs. AI, of PvP met maximaal acht spelers).

The Settlers verschijnt 17 maart op PC via de Ubisoft Store en Epic Games Store. Van 20 tot 24 januari is de game ook speelbaar tijdens een closed beta. Daarin zullen spelers aan de slag kunnen gaan met de tutorial, twee speelbare facties en twee skirmish-modes: 1v1 en 2v2 multiplayer matches. De gesloten beta kan je vanaf 18 januari preloaden, inschrijven om deel te nemen kan hier.

Onze Gamescom hands-off preview uit 2018 kan je hier opnieuw lezen. (Externe link naar onze oude website XPpoint.be)

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven