Trailer geannuleerde Spider-Man co-op multiplayer game gelekt

Eind vorig jaar werd Insomniac Games gehackt door ransomware groep Rhysida. Om te bewijzen dat ze wel degelijk gevoelige data in bezit hadden, heeft de groep dan ook een hele lijst van Insomniac projecten online gezwierd. Een van de games op die lijst was Spider-Man: The Great Web.

De Spider-Man co-op live service game was op het moment van de hack al geannuleerd bij Insomniac. De trailer dat nu gelekt is, werd waarschijnlijk in december van vorig jaar gestolen.

In die trailer zien we hoe tot vijf spelers het samen tegen de Sinister Six moeten opnemen in een open-wereld Manhattan. Spelers zouden aan de slag kunnen gaan met verschillende muliverse reïncarnaties van Spider-Man aan de slag kunnen gaan (Gwen Stacy, Spider-Man 2099, Scarlet Spider, Peter Parker en Miles Morales).

Je kan de trailer hier bekijken.

The Great Web leek deel uit te maken van Sony’s ambitieuze live service plannen waar de uitgever nu van weg gestapt is. Naast deze Spider-Man game was ook de The Last of Us live service multiplayer game hierdoor geannuleerd.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven