Ubisoft+ komt “binnenkort” naar Xbox

Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat hun abonnementsdienst Ubisoft+ (vroeger Uplay+) “binnenkort” naar Xbox zal komen.

Ubisoft+ is momenteel nog exclusief voor PC en Google Stadia gamers en geeft abonnees toegang tot de meeste Ubisoft games, en hun DLC, vanaf de dag dat ze verschijnen. Het abonnement komt in twee varianten: voor €14,99/maand kan je de dienst gebruiken op PC, voor €17,99 krijg je ook toegang tot de Ubisoft games op Google Stadia.

Het is momenteel nog niet duidelijk of de prijs van het abonnement zal stijgen eens het op Xbox live gaat. Het is ook nog onduidelijk of Ubisoft+ in Xbox Game Pass opgenomen zal worden, zoals EA Play in Game Pass opgenomen zit.

In dezelfde aankondiging werd er ook bekend gemaakt dat Rainbow Six Extraction op day-one opgenomen zal worden in Xbox Game Pass voor PC en console. Op dezelfde dag (20 januari) zal ook Rainbow Six Siege via Game Pass te spelen zijn.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven