“Grand Theft Auto 6 wordt volgende week aangekondigd”, krijgt volgende maand eerste trailer

Rockstar Games zou volgende week het langverwachte Grand Theft Auto 6 aankondigen. Dat meld Jason Schreier van Bloomberg.

Dat nieuws is hij van enkele bronnen vertrouwd met het project te weten gekomen. Volgens diezelfde bronnen, die anoniem wensen te blijven, zal Rockstar volgende maand een trailer voor GTA VI droppen. Die trailer valt meteen ook samen met de 25ste verjaardag van Grand Theft Auto. Ons vermoeden is dat deze trailer tijdens Geoff Keighley’s The Game Awards op 7 december gelost zal worden.

Het zal de eerste keer zijn dat we de game officieel te zien krijgen. Vorig jaar konden we dankzij een hack wel al pre-alpha beeldmateriaal van de game bekijken. Daarin was, onder andere, een overval op een restaurant, een heel pak testbeelden van animaties en enkele onafgewerkte cutscènes te zien.

Nu is het afwachten of het nieuws deze keer wél echt is, want dit soort “nieuws” verschijnt iedere maand wel eens. Meestal gaan we bij GamePunt niet mee met dat fake nieuws, maar wanneer Schreier zo’n nieuws deelt. Dan kunnen we vrij zeker zijn dat het klopt.
We hebben ondertussen zelf contact met Rockstar opgenomen en zullen dit artikel updaten als we meer te weten komen.

Grand Theft Auto 6 zal waarschijnlijk eind volgend jaar of begin 2025 op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S|X verschijnen.

Reageer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven